Barcelona i Juventus planiraju novi veliki posao ovog ljeta, glavna zvijezda je Griezmann!

.
Ako je vjerovati italijanskim novinarima razmjena Arthura Mela i Miralema Pjanića neće biti jedini veliki posao Barcelone i Juventusa ovog ljeta.

 

Prije nekoliko dana Barcelona i Juventus su razmijenili dvojicu veznjaka, a sljedeća zamjena bi se mogla odnositi na ofanzivno orijentisane igrače, a glavna zvijezda bio bi Antoine Griezmann.

 

Grizemannu prijeti odlasak s Nou Campa nakon samo jedne sezone, posebno je to postalo izraženo nakon posljednjeg susreta Barcelone kada je sjajni Francuz protiv Atletica igrao samo sudijskoj nadoknadi.

 

Novinari s Rai Sporta špekulišu da je Barcelona ponudila Juventusu Griezmanna za ofanzivca Douglasa Costu i veznjaka Adriena Rabiota.

 

Staroj dami svakako treba osvježenja u napadu jer je vrlo izvjestan odlazak Gonzala Higuaina, dok bi i Barcelona zakripila neke rupe dolaskom odličnog driblera Douglasa Coste.

 

Inače, osim Juventusu Griezmann je navodno ponuđen PSG-u i Interu. Barcelona bi iz Pariza koga drugog nego Neymara, a iz Milana Lautara Martineza. Nešto na što će ova dva kluba teško pristati.