Bazeni "Kula" Cazin: Kompleks bazena za sve uzraste sa prenoćištem i restoranom uz porodični ugođaj

Prva asocijacija na vruće ljetne dane u Cazinu su svakako Bazeni “Kula” gdje veliki broj ljudi svake godine potraži osvježenje u najtoplijim ljetnim danima.

Radi se o vanjskom kompleksu bazena s vodenim atrakcijama, toboganima, popločanom sunčanom terasom, uređenim zatravljenim i kamenitim površinama sa raznovrsnim mogućnostima za dječiju igru.

Ovaj kompleks nalazi se u Ćoralićima, a osim bazena za sve uzraste, u sklopu objekta je i restoran sa bogatom gastronomskom ponudom, prenoćište, sportski tereni te lijepo uređen okoliš.

Kako bi vam boravak ovdje bio nezaboravan, ali i potpun, možete posjetiti i mini ZOO vrt koji će najveću pažnju privući najmlađima. Za one starije tu je i odmaralište, a za sportiste staza za bicikla i šetališta.

Poslije brojnih aktivnosti koje su ovdje moguće i sportske relaksacije, uživajte u ukusnoj hrani. Morate probati pizze i pogačice iz krušne peći, svježu pastrmku, jela sa gradela i roštilja.

Novitet od ove godine, a čime se nastoji postići da boravak u Bazenima "Kula" bude idiličan za najstarije i najmlađe, jeste porodični ugođaj. Porodica može isprobavati gastronomsku ponudu restorana dok djeca nakon jela uživaju u igraonicama uz potpuno osiguranje. Igraonice su prilagođene i opremljene za dječiju igru iz snova.