Beč: Muškarac poludio, navodno demolirao stan pa prijetio ženi nožem

sa

Policajci iz gradskog policijskog zapovjedništva Floridsdorfa pozvani su u četvrtak u stan u 21. okrugu. Jedan je Bečanin potpuno poludio navodi se priopćenju.

U četvrtak rano ujutro izbila je opasna svađa između para u jednom stanu u bečkom kotaru Floridsdorfu. 33-godišnji rumunjski državljanin navodno je potpuno poludio, izvijestila je u petak policija.

Njegova 27-godišnja partnerica izjavila je da joj je 33-godišnjak držao kuhinjski nož ispred vrata i prijetio da će je ubiti. Ali to nije sve: navodno je udario i ženu te demolirao stan. Pozvani policajci odmah su počeli utvrđivati ​​činjenično stanje, pokazalo se da je muškarac oštetio televizor i lampu. Osim toga, nakon što je nakratko izašao iz stana, navodno je kolicima za kupovinu pokušao razvaliti vrata pri čemu su vrata oštećena.

Službenici su 33-godišnjaka uhitili na licu mjesta. Optužbe nije priznao. Protiv muškarca je izrečena i mjera zabrane ulaska i prilaska te privremena zabrana nošenja oružja. Istrage opasnih prijetnji, tjelesnih ozljeda i materijalne štete su u tijeku.