Bekim proslavljao rođenje djeteta kada je upao bivši zet i sasuo rafal u porodicu

policija
Ranjeni brat ubijene Bisere Š. (44) odmah nakon masakra prebačen je u novopazarsku bolnicu, gdje su se ljekari jedno vrijeme borili za njegov živo


Bekim Š. (35) teško je ranjen jučer u pucnjavi koja se desila u selu Rasno kod Sjenice, kada je njegov bivši zet Enedin T. (44) upao u porodičnu kuću, ubio svoju bivšu suprugu, punca i punicu te ranio još troje ljudi. 

Ranjeni brat ubijene Bisere Š. (44) odmah nakon masakra prevezen je u novopazarsku bolnicu, gdje su se ljekari jedno vrijeme borili za njegov život, dok se on sada nalazi u bolnici, ali van životne opasnosti. On je sa više hitaca pogođen u grudi i desnu ruku.

Kobnog dana Bekim je sa svojom porodicom, prijateljima i komšijama proslavljao rođenje djeteta budući da mu se supruga porodila prije nekoliko dana. Kako su ispričali poznanici ove porodice, cijelokupna porodica bila je za primjer i svi su izrazili duboko žaljenje zbog ovog jezivog zločina.

Rodica porodice navela je da je bila u kontaktu i sa ubijenima, ali i sa ranjenim Bekimom, ali da niko od njih nije sumnjao da će im Enedin uraditi tako nešto.

Podsjetimo, Enedin T. (44) osumnjičen je da je jučer ubio Fehima Š. (64), Šefku Š. (60) i Biseru Š. (44). Pored Bekima, ranjeni su još rođaci Zineta A., koja je pogođena u nogu i Nevzat A..