Egzekuciju u Beogradu snimile nadozorne kamere: Ubica se nasmijao žrtvi

Na Youtubu je vrlo brzo osvanuo i video s nadzornih kamera, upozoravamo da se radi o uznemirujućem sadržaju...

Sigurnosne kamere sa zgrade u Ulici Rajka od Rasine u Beogradu snimile su likvidaciju Nebojše Markovića (37). Iako se danas pojavila sumnja da je Marković “greškom” upucan, sada je otkriveno da je on zet pripadnika zloglasnih Pink Pantera, Aleksandra Š koji živi u istoj zgradi i ima debeo dosije i u Srbiji, ali i u inostranstvu.

Na fotografiji koju “Blic” ekskluzivno objavljuje, vidi se kako ubica prilazi Markoviću nasred ulice sa pištoljem u rukama i počinje da puca.

Ubica je došao u bijeloj jakni, u rukama je ima torbu i lice nije krio.

Na fotografiji čak izgleda kao da se osmjehnuo Markoviću prije nego što ga je hladnokrvno izrešetao nasred ulice i ubio.

Image

Marković je upucan više puta u glavu i grudi. Na Youtubu je vrlo brzo osvanuo i video s nadzornih kamera, upozoravamo da se radi o uznemirujućem sadržaju…

Image

Prema nezvaničnim informacijama, ubijeni je živio u kući koja se nalazi odmah pored kuće u kojoj stanuje i bivši košarkaš Partizana Vukašin Avdalović, na čiji automobil je prošle godine, greškom, bačena bomba dok je bio parkiran u dvorištu. Bomba je, kako se tad sumnjalo, bila namijenjena Aleksandru Š. zetu ubijenog Markovića.

Aleksandar Š. je prema nezvaničnim saznanjima, prije dve godine u Italiji osumnjičen da je prilikom pljačke zlatare otuđio nakit vrIJedan više stotina hiljada eura.