Bh. brend muških odijela Maestro Suits učestvuje na Danu vjenčanja

Tomislav
U nedjelju, 02. februara 2020. godine u hotelu Radon Plaza u Sarajevu održava se “Dan vjenčanja”, događaj sajamskog tipa koji će u periodu od 11 do 16 sati okupiti značajan broj izlagača čija djelatnost igra važnu ulogu u organizaciji vjenčanja.

Maestro Suits učestvuje na ovom događaju kao jedini bosanskohercegovački brend muških odijela, a osim ponude za svečane prilike, posjetioci “Dana vjenčanja” će imati priliku da se priključe Maestro VIP Clubu koji omogućava popuste na kupovinu odijela, te da učestvuju u tomboli za osvajanje prigodnog poklona.

U crvenom i zlatnom salonu hotela Radon Plaza bit će predstavljene sale, veliki izbor vjenčanica raznih krojeva i dizajnera, dekoracije za vjenčanje, trendovi iz svijeta frizura i make-upa, odijela i svi ostali detalji koji su potrebni kako bi vjenčanje izgledalo savršeno.

Prodajna mjesta Maestro Suits u Sarajevu (Kolodvorska 12 - TC Intershop) i Doboj Istoku (u krugu fabrike Kismet), gdje se nalazi najveći izbor muških odijela, stručno krojačko osoblje koje će odijelo na licu mjesta prilagoditi mjerama ili ponuditi odijelo po mjeri.

Posjetite kutak brenda Maestro Suits na “Danu vjenčanja” i izaberite savršeno odijelo za svoj najsretniji dan!