Bh. državljanin premlatio suprugu u Tirolu: Je li to bio pokušaj ubistva?

policija
Svađa između 35-godišnjeg bh. državljanina i njegove supruge u njihovom stanu u Innsbrucku u subotu navečer potpuno je eskalirala – kako austrijska policija priopćila javnosti. Muškarac je suprugu teško pretukao, prijetio joj i davio je. Brutalni napad dogodio se oko 2 sata ujutro, a izvršna vlast govori o “obiteljskoj svađi”. Prema saznanjima austrijskog dnevnog lista “Krone”, 35-godišnjak je u zajedničkom stanu u Innsbrucku želio ostaviti navodnu ukradenu robu. Međutim, njegova žena nije pristala na to da ukradena roba bude u njihovom stanu. Suprugu je rekla da to ne želi i da ukradenu robu ostavi negdje drugdje.

 

Zbog toga je bh. državljanin potpuno izgubio kontrolu i potpuno poludio. “Zaključao ju je u kupaonicu i zlostavljao. Otišao je toliko daleko da ju je više puta udario šakom u lice. I potom ju je davio”, opisuje “Krone”, a prenosi kroativ.at.

Srećom, nakon nekog vremena žena se uspjela otrgnuti od agresivnog supruga i sama uputiti poziv u pomoć. Muškarca, koji je se navodno predstavljao i koji se činio invalid, uhitili su policajci, a ženu su prevezli u bolnicu s ozljedama lica.

“Tko zna što bi se još dogodilo da se žena nije otrgnula”,ističe austrijski dnevni list . Na kraju je pretučenu ženu hitna pomoć odvezla u kliniku u Innsbrucku. “U međuvremenu je otpuštena iz bolnice”, rekli su u policiji, a donosi Krone.

Prema informacijama 35-godišnjak je navodno bio pod teškim utjecajem droge i alkohola. “Policajci su ga uhitili i nakon ispitivanja odveli u zatvor u Innsbrucku”, rekli su iz policije.