BIHAĆ/ Dvojka.s: Uzgoj cvijeća kao porodični biznis

dvojka
Preduzeće "Dvojka.s" Bihać je porodični biznis, koje se više od dva desetljeća bavi uzgojem i preradom, te plasiranjem u prodaju organskih proizvoda.

Vlasnik Selimanović Sead ističe da kada su se prije 22 godine odlučili na pokretanje biznisa, morali  su početi od nule i da su sve ove godine obilježili mnogi usponi i padovi. Kao jedno malo preduzeće koje se još tada odlučilo za 100% prirodnu proizvodnju i za 100% domaće proizvode, držeći se mota “domaće je najbolje” iza sebe, uz mnogo uloženog truda i rada imamo rezulate na koje možemo biti ponosni. O kvalitetu naših proizvoda smatramo da najbolje govore naši kupci koju su kako naši sugrađani tako i kupci izvan našeg Kantona i Bosne i Hercegovine koji su već godinama naši stalni i vjerni kupci.

1 od 6

 

 

     

Na jednom mjestu ste u mogućnosti da sebe i svoje najmilije, obezbjedite sa domaćim svježim kao i prerađenim povrćem, te rasadom povrća.

Unazad tri godine odlučili smo se za proširenje naše ponude, te sada u našem asortimanu možete da pronađete domaće uzgojeno cvijeće i ljekovito bilje širokog asortimana i neizostavne kvalitete. Obzirom na trenutno stanje kako u cijelom svijetu tako i u našoj zemlji, smatramo da je sada prava prilika da se pobrinemo za stvari koje smo zapostavili, kako zbog nedostatka vremena tako i zbog možda nedostatka ideja.

Uređenje naših balkona, vrtova, terasa, unutrašnjosti naših domova, a ujedno i popunjavanje našeg slobodnog vremena stvarima koje su ugodne, te u istu ruku i korisne, nažalost kod mnogih od nas je palo u drugi plan. Međutim, ove dane možemo iskoristiti da to sve promijenimo, brineći se ne samo za zaštitu naše okoline, već i za generacije koje nam dolaze.

Iz našeg asortimana vam izdvajamo neke od proizvoda: Floks 1.5 KM, Kamenjarka 0.5, 1 KM, Stajaće muškatle 3 KM, Pelarginija 1 KM, Dupla 1.5 KM, Bukvin 0.8 KM, Kadifica 0.5 KM, Karanfil 1.0 KM, Petunija 0.5 KM, Vodopija 3 KM, Surfinija 1 KM, Lavanda 2 KM, Dalija 3 KM.

Ovo je samo jedan dio proizvoda iz našeg asortimana, mi vas pozivamo da nas posjetite i sami se uvjerite u kvalitet i raznovrsnost naše ponude. Također, ukoliko nemate ideju kako da uredite vaš vrt, dom ili balkon stojimo vam na raspolaganju sa savjetima i idejama za uređenje.

Možete nas pronaći svaki dan u Srebreničkoj ulici, bb ( put prema Hipodromu) u Bihaću,  u vremenu od 09:00h do 18:00h ili nas možete kontaktirati na telefon: 062/480-969.