fbpx BIHAĆ: Gradonačelnik Fazlić održao radni sastanak sa predsjednicima mjesnih zajednica

BIHAĆ: Gradonačelnik Fazlić održao radni sastanak sa predsjednicima mjesnih zajednica

Home

BIHAĆ: Gradonačelnik Fazlić održao radni sastanak sa predsjednicima mjesnih zajednica


S ciljem upoznavanja sa stanjem u bihaćkim mjesnim zajednicama, te potrebama i planovima savjeta mjesnih zajednica za ovu godinu, bihaćki gradonačelnik Šuhret Fazlić organizirao je prvi radni sastanak  sa predsjednicima mjesnih zajednica.

Zajednički sastanak  bio je prilika da predsjednici Savjeta mjesnih zajednica iznesu probleme s kojim se susreću u svome radu, te očekivanjima od strane gradske uprave Bihaća kada je u pitanju 2017. godina i kreiranje gradskog budžeta.

Tokom rasprave istaknuto je da su rukovodstva mjesnih zajednica svjesna financijskog stanja u kojem se nalazi grad Bihać, naglasivši da će svoj posao i pored niza problema opterećenih nedostajućom opremom i prostorom, nastaviti raditi profesionalno i na usluzi građanima Bihaća.

„Želim upravo kroz rad savjeta mjesnih zajednica ostvariti još bolju konekciju između građana i gradske uprave i stoga sam zahvalan svima koji već godinama rade u savjetima i oni su prvi servis našim građanima. Evidentirali smo niz problema s kojim se susreću pojedini predsjednici mjesnih zajednica, saslušali smo niz prijedloga i sugestija i sasvim sigurno da ćemo nakon kreiranja budžeta za ovu godinu znati gdje i kako možemo zajedno sa građanima realizirati projekte koji za cilj imaju poboljšanje uslova života“ - istakao je gradonačelnik Fazlić.

(Izvor: KABINET GRADONAČELNIKA GRADA BIHAĆA)

Topic
Objavio: Pon, 16/01/2017 - 09:44

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top