Bihać: Po gradu osvanuli reklamni baneri NK "Jedinstvo" sa motivirajućim porukama

Kako smo i pisali na našem portalu, nova uprava NK "Jedinstvo" iz Bihaća trenutno provodi veliku reorganizaciju kluba, a s tim ciljem formiran je stručni štab, osnažen igrački kadar za novu takmičarsku sezonu, te se provode značajni infrastrukturni projekti.

Pred početak sezone započeti su radovi na rekonstrukciji tribina, svlačionica i izgradnji pomoćnog terena s umjetnom travom.

Amir Alagić, sportski direktor ovog kluba iz Bihaća, naglasio je da je sva pažnja ovih dana najviše usmjerena na reorganizaciju nogometne škole, koja će imati najviše koristi od natkrivenog terena s umjetnom podlogom, koji će se uskoro graditi.

Menadžment kluba trenutno radi na određenoj vrsti promocije i afirmacije NK Jedinstvo, a podrške pristižu sa svih strana.

Ono što je posebno skrenulo pažnju svima, jeste da su jutros na ulazu i izlazu iz grada, te u samom centru Bihaća (na mostovima) osvanuli reklamni baneri - cerade sa motivirajućim i drugim porukama navijačima, institucijama i poruke dobrodošlice koje možete vidjeti na fotografijama ispod.

Podsjećamo da u ljeto iduće godine, NK "Jedinstvo" slavi 100. godišnjicu postojanja kluba, a Uprava kroz različite aktivnosti planira obilježiti taj jubilej.