Bihać: Svečani doček za brucoše i brucošice IPF-a

Jjj

Danas je na Islamskom pedagoškom fakultetu u Bihaću upriličen svečani doček studenata prve godine na odsjecima Islamska vjeronauka te Socijalna pedagogija i duhovna skrb.

Moderator događaja bila je Amela Balić, a brucošima su se obratili dr.sci. Hajrudin Hodžić - dekan IPF-a, dr.sci. Izet Terzić - voditelj odsjeka Islamska vjeronauka te mr.sci. Smaila Balić Rahmanović - voditeljica odsjeka SPDS.

Dekan Hodžić je naglasio da se Fakultet i svi uposlenici stavljaju na raspolaganje svojim studentima, svakodnevno se trudeći da poboljšaju uslove studiranja, obogaćivanjem dostupnih sadržaja, osmišljavanjem inovativnih pristupa i neprestanim odgovaranjem na iskazane studentske potrebe.

Mr.sci. Anita Ramulić Mujkić je studentima prezentirala detalje vezane za samu nastavu te ih upoznala s načinom rada IPF-a. 

Islamski pedagoški fakultet u Bihaću novu akademsku godinu dočekuje potpuno pripremljen za trenutnu epidemiološku situaciju, a tokom redovnog trajanja nastave za sve studente IPF-a dostupni su brojni kvalitetni sadržaji poput biblioteke s čitaonicom, fitnes-sale, računarskog centra, moderno opremljenog studentskog doma te WiFi signala kojim je obuhvaćena zgrada IPF-a.

Svečanost je završena uručivanjem prigodnih poklona.