Bila je velika regionalna muzička nada, njena ljepota je ostavlja bez daha, a onda je otišla u Jehovine svjedoke

.
Iako joj je karijera išla uzlaznom putanjom, Ivana je donijela šokantnu odluku

Vladala je domaćom glazbenom scenom početkom milenija, a njene hitove ‘Nježno, nježnije‘, ‘SMS‘, ‘Nije me sram‘, ‘Oči boje kestena‘ i danas pjevuše sve generacije. Naravno riječ je Ivani Brkić, pop zvijezdi koja nije previše trajala na glazbenoj sceni ali i danas se pamte neki njeni hitovi.

 

Ivana je početkom 2000-ih osvojila je nagradu za najboljeg debitanta na Zadarfestu i dobila priznanje za srebrenu nakladu albuma ‘Uzmi sve‘.

Iako joj je karijera išla uzlaznom putanjom, Ivana je donijela šokantnu odluku i povukla sa scene, a jednom je prilikom otkrila da je postala dio Jehovinih svjedoka te se odlučila u potpunosti posvetiti toj zajednici, prenosi Scena.

Udala za muzičara Ervina Mesića s kojim živi u Ljubljani. Svadbena ceremonija Ivane i Ervina održana je 2011. godine u dvorcu Mokrice i to nakon samo četiri mjeseca veze.

Ivana je u slovenskoj zajednici Jehovinih svjedoka, navodno, i dalje aktivna, a njezin profil na društvenim mrežama nemoguće je pronaći. Nedavno je odbila poziv Dalibora Petka za intervju s objašnjenjem da želi ostati anonimna.

 

Foto:Screenshot/YouTube