BIO DUĆAN - proizvodi koji osvajaju i dokazano pomažu

BIO DUĆAN

Cazin je, a i cijela Krajina bogata zdravom prirodom i prelijepim okruženjem. U njemu i iz njega, najbolji izvuku najkorisnije. Takva je i ekipa iz Bio dućana iz Cazina. Upravo ime otkriva skoro sve o sadržaju i proizvodima koje nam se nude. Riječ "BIO" stoji u naslovu jer su svi njihovi proizvodi na bio bazi.

“Mi nismo trgovci koji nabavljaju robu na Alliexspresu ili na nekoj drugoj stranici te vrste i želimo da VAM je preprodamo.

Naprotiv, naša mala ali vrlo stručna ekipa proizvodi sve i jedan proizvod u našoj ponudi. To znači da stojimo iza svih naših proizvoda koje Vam nudimo-pošto sve proizvode sami proizvodimo. Riječ "DUĆAN" stoji u naslovu jer ćemo pokušati da diverzificiramo svoju ponudu, tj. svoje proizvode, pa ćemo tako između ostalog u ponudi imati nekoliko sekcija kao što su zdravlje, kozmetika, knjige, super hrana itd.

Kao što se u dosadašnjim dućanima moglo naći raznovrsne robe (što kažu: od igle do lokomotiva) tako ćemo i mi pokušati da Vam ponudimo raznovrsne proizvode koji će garantovati vrhunski kvalitet. Kvalitet proizvoda je zagarantovan samim izborom najboljih sastojaka koji su odabrani iz prirode za naše proizvode. Ono što nismo našli u prirodi uzgojili smo sami po strogim eko i bio principima.

Ključni članovi tima koji stoje iza svega ovoga su: magistri ekologije, agronomije, farmacije i organske hemije sa bogatim iskustvom u struci i van nje koje kad se sabere iznosi više od 150 godina. Ovo iskustvo i stručnost nam ulijeva sigurnost ali i nameće obavezu da naši proizvodi budu najkvalitetniji i što je najbitnije da posluže svojoj svrsi odnosno da Vam pomognu u rješavanju vaših zdravstvenih ili nekih drugih problema. Hvala Vam na posjeti naše i vaše stranice i "zdravi nam bili"!!!”- poručuju iz Bio dućana.

Uredništvo portala Cazin.net toplo preporučuje da posjetite njihovu stranicu i izaberete za sebe ono najbolje.

(20+) BIO DUĆAN | Facebook

Image
BIO DUĆAN