Bišćani se opraštaju od Emira Hujića, od posljedica koronavirusa preminuo u 42. godini

.
Pomisliti tada u neko sretno doba da ćeš otići sa 42 godine od neke korone bi nas samo navelo da se dobro nasmijemo, danas plačem za tobom, napisao Lipovača

 

Rođeni i odrasli u istoj ulici. Dječačke igre, snove dijelili. Svaki dan po čitav dan. Zajedno i bjeni znali biti od roditelja. Zapalili skladište municije i opet bjeni bili. I rat skupa prošli. Poslije i do danas ostali svoji. Živjeli za šale i majku Safiju, sladoled i frnscokulu što nas je vodio naš Nedo.Pomisliti tada u neko sretno doba da ćeš otići sa 42 godine od neke korone bi nas samo navelo da se dobro nasmijemo.Danas plačem za tobom. Pozdravi majku Safiju i naseg Nedu. Ostaješ moj drug iz ulice dok je nas, tvojih drugova iz ulice - napisao je Lipovača.

Više pogledajte OVDJE.

Od Hujića se oprostio i muzičar Alen Islamović.

 

- Sa velikom žalosti objavljujem da je u Bihaću preminuo Emir Hujić, čovjek intelektualac, obrazovan, odgojen, uzoran otac i suprug moj veliki prijatelj. Njegovoj porodici i rodbini porodica Islamovic izjavljuje sućut. Bio si nam drag dečko, čovjek i otac, odgojila te je tvoja uzorna majka, mati i tvoj otac nek ti je vječni rahmet. Alen - napisao je Islamović.

Više informacija potražite OVDJE.