Bjegunac iz Hrvatske preminuo nakon saobraćajne nesreće u Tomislavgradu

Miro Čalušić, 40-godišnji vlasnik lanca mjenjačnica koji se od lanjskog ljeta nalazi na potjernici Općinskog kaznenog suda u Zagrebu, preminuo je u srijedu na putu prema Domu Zdravlja u Tomislavgradu.

U službenom saopćenju MUP-a LK-a navodi se kako se na prijevoju Privala kod Tomislavgrada dogodila saobraćajna nesreća s posljedično smrtno stradalom osobom.

U utorak, oko 18:20 sati, dogodila se saobraćajna nesreća na magistralnom putu Tomislavgrad-Livno, na prijevoju Privala. U njoj su učestvovali M.Ć. rođen 1978. godine nastanjen u Pasiču, Općina Tomislavgrad, koji je upravljao vozilom marke Golf.

Drugi sudionik bio je bio je vozač teretnjaka M.B. rođen 1986. godine u Zenici. Na vozilima je pričinjena manja materijalna šteta'', navodi se iz MUP-a.

Policijski glasnogovornik  Ivica Vrdoljak lokalnim je medijima potvrdio kako je vozaču Golfa u srijedu ''oko 2 sata pozlilo te je preminuo na putu do Doma zdravlja Tomislavgrad''. U duvanjskom Domu zdravlja bit će obavljena obdukcija.

Jutarnji list objavio je da se radi o Čalušiću navodeći kako je preminuo ''jedan od najvećih hrvatskih lihvara''.

''Čalušić je svoje je žrtve dovodio do očaja'', navodi Jutarnji i dodaje kako je ovaj 40-godišnjak na zagrebačkom sudu prethodno zbog kamatarenja osuđen na šest godina i tri mjeseca zatvora te da se od lanjskog ljeta nalazio na potjernici Općinskog kaznenog suda u Zagrebu '