Borat u novom videu poziva žene da ne izlaze na izbore: Odluku donose muškarci

Borat
GLUMAC Sacha Baron Cohen, koji je javnosti najpoznatiji po ulozi Borata u istoimenom filmu, u novom je videu kojeg je objavio na službenom Boratovom Twitter profilu poručio ženama da ne izlaze na predsjedničke izbore koji se danas odvijaju u Sjedinjenim Američkim Državama. Cohen je već ranije Trumpa prozvao glavnim demagogom, a sada se nada da će mu Borat pomoći prenijeti njegovu poruku narodu.

Izmišljeni kazahstanski novinar izrazio je strah da ljudi neće glasati za Trumpa, zbog čega je danas zatražio od žena da se suzdrže.

Borat je negativne priče i percepcije o Trumpu predstavio na pozitivan način, objasnivši da žene privlače osobine poput iskrenosti i poštenja i da stoga sigurno ne bi glasale za republikanskog kandidata.

Optužio je demokrate da lažu o tome sviđaju li se Trumpu žene.

"Jako cijeni žene i daje im do 180 tisuća dolara ako su stvarno lijepe. Ako ostane na vlasti i ne ode u zatvor, taj novac mogao bi ići i vama. To se zove Trumpova ekonomija", rekao je.

Borat je izbore opisao kao najvažnije u životu te je dodao da bi zbog toga žene trebale prepustiti muškarcima odluku. Video je objavio na Twitteru s naslovom "Informacije o hitnom glasovanju", a od tada je podijeljen više od 28.000 puta.