Čarls se "naljutio" na olovke i postao meta tviteraša

.
Čarls je kao dio procedure potpisivao dokumente, no u jednom je trenu shvatio da na stolu, pored velikih deklaracija i tinte, nema dovoljno mjesta

Ceremonija na kojoj je Čarls III (Charles) proglašen novim britanskim monarhom ljudi su mogli gledati uživo u televizijskom prijenosu, a mnogim je gledaocima zapeo za oko jedan detalj.

Čarls je kao dio procedure potpisivao dokumente, no u jednom je trenu shvatio da na stolu, pored velikih deklaracija i tinte, nema dovoljno mjesta.

U tom je trenutku gurnuo kutijicu s nalivperima na stranu te oštro pogledao službenika, a prizor iziritiranog Čarlsa nije prošao nezapaženo. Brzo se pojavila ruka koja je kutijicu sklonila, da bi ona kasnije bila vraćena zbog Vilijamovog (William) potpisivanja.

Vilijam ju je, bez ljutnje, dok je potpisivao dokument, odložio na drugi papir.

- Zašto je Čarls napravio tako čudnu gestu kad je tražio da se makne kutijica s nalivperima? Zašto je samo nije dodao nekome i rekao: "Možete li ovo maknuti, molim vas?" Kad cijeli život imaš sluge, onda se ovako ponašaš - napisala je jedna korisnica na Twitteru.

- Sigurno nisam jedina koja je fascinirana današnjom situacijom s nalivperima. Čarls se naljutio na njih, pokazivao je grimase osoblju da riješi tu situaciju. Vilijam je sve to lijepo posložio po stolu. Mislim da ove geste govore o njihovim karakterima više od ičega s ove ceremonije - napisala je korisnica Twittera.