Cazin: Azur Terzić stigao kući

Azur
Naš Azur stigao je u Cazin, svojoj kući, objavila je to Una Samardžić na FB profilu i u grupi Svi smo mi Azur.

 

 

Objavu prenosimo u cjelosti:

 

“Gledajući na to da ova grupa broji zaista veliki broj članova i svakako je javna.

 

Ovim putem obavještavam da je Azur izašao iz bolnice na kućnu njegu, ono najgore je iza njega, i iskreno se nadamo da ono najbolje dolazi, za to ćemo se truditi skupa s njim.

 

Azur je trenutno u krugu najuže porodice, i tako će biti jedno izvjesno vrijeme, jer trenutno smo mi njegov glavni vjetar u leđa u svim ovim nedaćama, trudimo se i borimo skupa s njim.

 

Naravno kada dodje vrijeme biti će i mogućnost da ga se posjeti. (pošto imam mnogo upita vezano za to, drage ljude, Azuru bitne ljude svakako ćemo ugostiti kada za to dodje vrijeme).

 

Ali u narednom periodu od sada do daljnjeg sve je isključivo u najužem krugu porodice.

 

Ja sam sigurna da će Azur naći način da se svima zahvali, ono što mogu reći je da se u cijeloj situacij kakva trenutno jeste osjeća dobro.

 

Hrabro je sve shvatio i hrabro se bori naprijed, u konačnici ta hrabrost, upornost i želja za dalje je krajnji cilj da sve ima pozitivan završni ishod.

 

Napomena za sve one koji svakodnevno imaju na razno raznim portalima grozne komentare tipa:

 

Jel rekao šta je bilo? Dajete glupe izjave zbunjujete javnost, treba on sve reći? Što ne progovori?

 

Takve informacije ostaju u krugu porodice, kao i kod nadležnih institucija koje se bave slučajem. Istraga je jako opširna, te zbog tih okolnosti i traje ovoliko kako se ne bi desio bilo kakav propust, te kako bi u konačnici svi koji imaju bilo kakve veze sa istim odgovarali za svoje postupke. Molimo vas da se dotad suzdržimo u pitanju bilo kakvih drugih naznaka.

 

A vrijeme će ako Bog da pokazati sve. Jako je važno da svi zajedno nastavimo borbu za sigurnost naše djece, iz tog razloga i mnogih drugih razloga je važno da u subotu u 18:30 opet budemo svi na jednom mjestu.

 

Hvala vam!

p.s (Ovo je onaj osmijeh za koji sam se i samoj sebi zarekla da će biti na njegovom licu, uvijek) Samo naprijed nikad nazad.”- objavila je Una Samardžić.