Cazin obavijen tugom zbog prerane smrti učenice srednje škole

selina
Vijest da je preminula učenica srednje škole Selina Pašić sinoć je šokirala Cazin i otada ne prestaju izrazi saučešća i posljednji pozdravi njenih vršnjaka, porodice i školskih prijatelja na društvenim mrežama.

 

Na društvenim mrežama se sa prerano preminulom djevojkom iz Cazina oprostio i kolektiv Srednje škole Cazin, u kojoj je Selina bila učenica trećeg razreda.

Njena tužna sudbina i prebrzo i iznenada prekinuta mladost velika je poruka svima nama, posebno mladim ljudima da je odlazak uvijek blizu i moguć i da žive život, budu sretni i šire ljubav i prijateljstvo, jer nikada ne znaju kad i gdje će smrtni čas doći.

Cazin pamti teških dana i iskušenja, ali su ovi trenutni posebno teški i tužni, jer se opraštamo sa mladim životom koji je tek počeo i koji je imao brojne snove, nade i očekivanja.

Sigurni smo da rodbina, prijatelji i poznanici rahmetli Seline nikada neće zaboraviti njen topli osmjeh i dobru dušu i molimo Boga dragog da joj podari lijepi džennet, a njenim najbližima neka dadne sabur i snagu da lakše prebrode ovo teško vrijeme i dalje nastave u životu.

Svima nama koji ostajemo ovo je opomena i molimo Boga da nadalje sačuva svakoga ovakvog iskušenja i preranog gubitka svojih mladih i najmilijih.