Cazinjanin i Cazinjanka glumili u spotu za pjesmu "Vampir"

O mladom i uspješnom Cazinjaninu, Edinu Abdagiću nedavno smo pisali na našem portalu kada se pojavio u spotu pjesme "Last Night (On Earth)".

Ovaj ambiciozni Cazinjanin koji se već dugi niz godina aktivno bavi plesom, ovaj put se našao i u spotu za pjesmu "Vampir", koju izvodi grupa Miligram.

Ovaj visokobudžetni spot snimljen je u Solothurnu u Švicarskoj. Za potrebe snimanja Aleksandar Milić iznajmio je cijeli dvorac Burg Neo Bachburg, a reditelj Haris Dubica je okupio pravu filmsku ekipu profesionalnih glumaca i šminkera.

U spotu za pjesmu "Vampir", također je glumila je i Alma Jasić, Cazinjanka koja se već godinama bavi modelingom i koja je predstavljala BiH i Švicarsku na raznim internacionalnim izborima za miss.

“Zahvaljujući spotovima u kojima sam glumio trenutno imam velike ponude da surađujem sa raznim zvijezdama sa Balkana. Imam mnogo ideja koje želim ostvariti i pokazati, pogotovo mladima. Ovo je samo još jedan dokaz da se uz trud i rad zaista može uspjeti", kazao je za naš portal Edin Abdagić.

Rad dvoje uspješnih Cazinjana možete pratiti i na njihovom instagram/facebook profilu: @abdagic.edin & @almajasx

Spot koji ste vjerovatno gledali više puta, osmišljen je od strane poznatog bh. producenta i reditelja muzičkih spotova, Harisa Dubice.