CAZIN.NET čestita: Sretna Nova 2020. godina

 

Zajedno smo bili, rasli i razvijali se i u 2019. godini, koja odbrojava svoje posljednje sate. Ostali smo na principima naše misije od samoga pokretanja, daleke 2003. godine, a to je pružiti našim čitaocima vijest, istinitu i pravovremenu.

Obavještavali smo vas o dešavanjima u Cazinu i USK, ali i donosili vijesti iz cijele BiH i najzanimljivije dogadjaje iz svijeta. Svakodnevno smo dobivali vaše komentare, prijedloge za objave, zanimljive slike i najave dogadjaja i trudili smo se maksimalno biti vaš prozor u svijet i glas koji se mora čuti. Pozivamo vas da nastavite nam pisati i obavještavati o aktuelnim dogadjanjima, o kojima ćemo informisati našu javnost.

Portal Cazin.net je, zahvaljujući vašem povjerenju najčitaniji i najuticajniji portal na USK i prema posjećenosti je jedan od najposjećenijih portala u cijeloj BiH.

Odmah početkom 2020. godine ponudićemo našim čitaocima i više aktuelnih vijesti sa prostora USK, ali i BiH i dijaspore, kroz angažman novih saradnika i dopisnika. Hvala vam na vašem povjerenju i praćenju i radujemo se da ostanemo i još čvršće povezani u godini koja je pred nama.

Redakcija Cazin.net svima vama- čitaocima, pratiteljima, poslovnim partnerima i prijateljima želi sretnu i uspješnu Novu 2020. godinu.

Izvor: