CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Izbavitelji 2

Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 3×2 ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu.

Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 3×2 ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu.

Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za film Izbavitelji 2.

Kako osvojiti ulaznice?

Kako bi osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime ukoliko, ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Ulaznice osvajaju tri najsretnija čitatelja, koje će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma 

U novom nastavku priče o superherojskoj obitelji mama Helen je u centru pažnje, a tata Bob je heroj kod kuće gdje se brine za djecu. Njihovu normalnu svakodnevicu poremeti dolazak opasnog i pametnog zlikovca kojeg jedino Izbavitelji mogu pobijediti.

Zašto morate pogledati ovaj film?

Izbaviteljima 2 prethodi novi kratki animirani film studija Disney - Pixar zvan „Bao“. Bao je priča o brižnoj majci koja pati od sindroma praznog gnijezda nakon što je njen sin odrastao. Nova prilika za majčinstvom ukaže joj se kad jedna od knedlica koje je napravila oživi i poprimi obilježja razigranog dječačića. Njena novootkrivena sreća je ipak kratkotrajna – kako knedlica naglo izraste, majka shvati da ništa ne ostaje maleno i slatko zauvijek i da je napuštanje gnijezda potpuno prirodna i neizbježna stvar.
 

“IZBAVITELJI 2” sadrže veći broj scena s bljeskajućim svjetlima koje mogu utjecati na goste osjetljive na fotosenzitivnu epilepsiju i druge vizualne podražaje.

Napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 04.07.2018. godine.