Cazinski Cepelin na turniru u Beogradu

dsa
Rukometni klub Cepelin Cazin, iako je najmlađe rukometno udruženje na području USK-a, radom, trudom i zalaganjem svih članova bilježi odlične rezultate.

U sezoni 2020/2021. cazinski Cepelin je učestvovao u veoma jakoj Ligi mladih RS RS, regija Banja Luka, gdje su njihovi predpioniri zauzeli 3. mjesto, a pioniri 4. mjesto.

Također su uzeli učešće na Međunarodnom turniru "Mika 2021." i osvojili 3. mjesto. Za kraj sezone mladi cazinski rukometaši putuju u Beograd gdje će uzeti učešće na "Handball Summer Cup".

Radi se o veoma jakom međunarodnom turniru na kojem ce rukometaši Cepelina imati priliku da pokažu svoje vještine i takmiče se sa najvećim rukometnim imenima kao što su mađarski Veszprem, hrvatski PPD Zagreb, crnogorski Lovćen, srpska Vojvodina, Crvena Zvezda i mnogi drugi. Biti će to još jedno veliko iskustvo za napredak i razvoj mladih cazinskih rukometaša. “Ovog ljeta RK Cepelin će organizirati ljetnu školu rukometa, a treninzi su u dvorani Medrese svakog ponedjeljka, srijede i petka od 20:00h.

Pozivamo sve dječake koji žele trenirati da nam se priključe. Dobro nam dosli u terminima treninga. MI SMO CEPELIN.”- poručili su iz ovog kluba.

fdsfd