CEI NAHLA: Dan otovorenih vrata za velike i male

Home

CEI NAHLA: Dan otovorenih vrata za velike i male


Jesen je, a Krajina je naprosto procvjetala od silnih događaja. Ni kiša nije razlog da ostanete u kući pored toliko aktivnosti koje čine sumorne dane zanimljivim i vedrim.

Subota je dan koji počinje polahko, uz kaficu i druženje sa najdražima. Ove subote u poslijepodnevnim satima povedite svoje najdraže i dođite do CEI „Nahla“ u Bihaću. Iskoristite ove lijepe, jesenje dane da otkrijete, isprobate i naučite nešto novo. Izaberite da ovu subotu provedite produktivno i veselo uz predstavu “Čarobnjak iz Oza”, prodajni bazar hrane, niz zabavno-edukativnih programa za djecu, DEMO časove kreativnih radionica, tribinu o zdravom i aktivnom životu, zaviriti u mnoštvo novih Nahlinih programa i aktivnosti te osvojiti zanimljive nagrade – svakako posjetite Dan otvorenih vrata u CEI “Nahla” 30. septembra i otkrijte pravo blago.

Dan otvorenih vrata poseban je i zbog još jednog razloga. Naime, 30. septembra službeno počinje kampanja “1000 članica zajedno – za jedno dobro djelo”. Kampanja će nam omogućiti da kroz učlanjenje u CEI „Nahla“ u naredna tri mjeseca - taj novac doniramo za konkretan projekat poboljšanja uslova na Odjelu za ginekologiju i akušerstvo u Kantonalnoj bolnici u Bihaću.

Neka vas put ovu subotu odvede u Nahlu, ulica Bosanskih šehida bb, II lijevi prilaz.

*Kupovinom hrane pomoći ćete CEI Nahla da na svojim edukativnim programima osigura besplatna mjesta za žene iz ranjivih kategorija stanovništva (samohrane majke, žene žrtve nasilja, majke s većim brojem djece, nezaposlene žene i dr.)

Tagovi
Topic
Objavio: Wed, 27/09/2017 - 08:26

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top