Cijena karte za koncert Selin Dion u Zagrebu penje se i do 2.000 KM

Posebni gosti dobit će kolekciju poklona, skica, ilustracija, fotografija i uspomena

Selin Dion (Celine) u sklopu svoje svjetske turneje "Courage" zapjevat će i u Zagrebu, i to 5. juna 2020. godine. Koncert će se održati u najvećoj zagrebačkoj dvorani, Areni, a prodaja ulaznica počet će 4. oktobra.

Cijene se kreću od 100 do čak 2.000 KM, koliko košta "The Diamond Vip Package". U tu cijenu uključena je jedna ulaznica u VIP parteru u prva dva reda, dizajnerski portfolio turneje kreiran isključivo za "Celine Dion VIP" goste, kolekcija poklona, skica, ilustracija, fotografija i uspomena te prigodna VIP akreditacija turneje s vezicom.

Iznimno sam ponosan i velika mi je čast biti organizator koncerta Seline Dion u Zagrebu, posebno ako uzmemo u obzir kako se radi o jedinom njezinom koncertu na ovim prostorima. Više od deset godina želio sam Seline Dion dovesti u Hrvatsku i publici priuštiti jedinstveni glazbeni doživljaj koji do sada nije viđen na ovim prostorima i koji će se dugo pamtiti. 

Dion je svjetska zvijezda i ime koje desetljećima asocira na izniman glas, odličnu glazbu i hitove koji se ne zaboravljaju. Stoga ne sumnjam kako će koncert 5. juna 2020. u zagrebačkoj Areni zauzeti posebno mjesto u sjećanju svih ljubitelja vrhunske glazbe - rekao je direktor "Star produkcije" Alen Ključe, inače Severinin novi menadžer.