ČOVJEK JE NA TIJELU IMAO VIŠE OD 100 UJEDA! HOROR U SUSJEDSTVU: ROJ PČELA NAPAO MUŠKARCA, A ONDA I LJEKARE KOJI SU POKUŠALI DA MU POMOGNU

.

Zbog ekstremno visokih temperatura ljekari čačanske Hitne pomoći, ali i Urgentnog centra, u Srbiji, danas su imali pune ruke posla.

Međutim, danas su imali i neobičnu situaciju u kojoj su i ljekari spašavali živu glavu. I sve to na terenu ukazujući pomoć pacijentu.

Naime ljekari Hitne pomoći su po pozivu izašli na teren da ukažu pomoć Čačaninu koga je u svom dvorištu izujedao roj pčela. Međutim, kada su došli pčele su i njih napale i izjedale.

“Čovek na tijelu imao više od 100 uboda”

Čovjek je na tijelu imao više od 100 uboda, čekao je pomoć opkoljen rojem pčela. Kolega kaže da je haos nastao kada su pokušali da ga unesu u sanitet, tada su razjarene pčele počele i njih da jure i ujedaju – ispričao je jedan kolega čačanskih ljekara. On navodi da je kompletna ekipa zajedno s pacijentom u Urgentni centar došla izujedana.

Pacijent primljen u bolnicu

Iz Opšte bolnice u Čačku kažu da su zbrinuli pacijenta iz ovog događaja, i da je on dobrog opšteg stanja. Niko od ljekara ni tehničara iz saniteta nije pregledan ni zbrinut kod njih.

Pacijen koga su izujedale pčele je primljen u čačansku bolnicu i zbrinut je u službi dermarologije. Stabilnih je vitalnih parametara, svjestan. Međutim, on će zbog dalje opservacije na tom odjeljenju biti zadržan par dana – izjavio je dr Bojan Pavlović iz Urgentne službe.