Crveni križ Cazin: Slatkiš u kolica, osmijeh na lica

Jj
Bliže se novogodišnji praznici pa su volonteri u duhu toga odlučili obradovati mališane iz socijalno-ugroženih porodica.  Stoga Vas pozivamo da se pridružite ovoj humanoj akciji prikupljanja slatkiša pod nazivom “Slatkiš u kolica-osmijeh na lica” i da na taj način i ovi mališani osjete ljepotu nadolazećih praznika. 

Crveni križ grada Cazin je organizator još jedne akcije u kojoj možete sudjelovati!  

Bliže se novogodišnji praznici pa su volonteri u duhu toga odlučili obradovati mališane iz socijalno-ugroženih porodica. 
Stoga Vas pozivamo da se pridružite ovoj humanoj akciji prikupljanja slatkiša pod nazivom “Slatkiš u kolica-osmijeh na lica” i da na taj način i ovi mališani osjete ljepotu nadolazećih praznika. 

Pomoći možete tako što donirate slatkiše i na taj način uveliko pridonesete poboljšanju akcije. U objektima  Robot i Voće Durić već su postavljena kolica za prikupljanje slatkiša za pripremu paketića za naše mališane i pravo vrijeme je da se uključite i budete razlog dječijeg osmijeha. 
 

Ukoliko još uvijek niste, slatkiše možete donijeti u prostorije Crvenog križa grada Cazin od 21.12. do 25.12. u periodu od 08:00h do 13:00h! 

Od prikupljenih slatkiša će se praviti novogodišnji paketići za djecu socijalno-ugroženih porodica.

Budimo razlog nečijeg osmijeha i obradujmo naše mališane i ove godine.