Dama sa 5,9 promila je rodom iz Krajine: Voli pjesmu, poeziju i nostalgiju

.

 

Poslije isključenja iz saobraćaja, u Policijskoj stanici provela je devet sati na triježnjenju. Određena joj je kazna od 400 KM, na dva mjeseca biće oduzeta vozačka dozvola plus dva kaznena boda

Od kada je Policijska uprava Gradiška, prije nekoliko dana, saopštila da je patrola u obližnjoj Čatrnji, iz saobraćaja isključila ženu koja je upravljala putničkim automobilom sa 5,19 promila alkohola u krvi, o njoj ne prestaje da se priča.

Vesna Vučić, portparol PU Gradiška kazala je da je nevjerovatno koliko se ovaj slučaj komentariše i koliku pažnju je privukao.

– I za nas u policiji to je neshvatljivo, kaže Vesna Vučić.

Mediji su u Policijskoj upravi saznala više pojedinosti, nego što je to do sada objavljeno u saopštenjima ili informacijama, o ženi koja je imala rekordno visok nivo alkohola u krvi.

– Policijska patrola je zaustavila osobu sa incijalima D.V. (identitet poznat redakciji) rođenu 1976. godine u Sanskom Mostu, koja duže vrijeme živi u Gradiški. Bilo je to 9. oktobra, u jedan sati i 15 minuta, poslije ponoći. Nije djelovala sumnjivo niti problematično, ponašala se, rekli bismo, sasvim pristojno i normalno. Ipak, patrola je tek nakon dužeg razgovora posumnjala u pijanstvo i odlučila da je testira, naveli su gradiški policajci, prepričavajući ovaj slučaj.