Danas dženaza dragoj Jasminki Nezirović - neka joj je vječni rahmet

Umrla
Vrijeme u kojem živimo je, nažalost, tmurno i ispunjeno lošim vijestima. Jedna takva stigla je i danas, jer nas je u 57. godini života napustila naša sugrađanka NEZIREVIĆ JASMINKA.

Pamtićemo je po dobru, vedrom duhu i lijepoj riječi koju je u svakome trenutku znala pronaći za svoje najbliže, prijatelje, sugrađane i sve druge ljude. 

“Nema riječi kojima se može opisati tuga i bol za gubitkom naše Jasne”. Tvoj osmijeh, dragi lik i tvoja dobrota, živjet će i ostati zauvijek u našim srcima i mislima.

Njenoj porodici ovom prilikom iskazujemo najdublju sućut.

NEZIREVIĆ rođ. Aganović (Fadil) JASMINKA

Dženaza namaz će se klanjati u ponedjeljak 19.04.2021.god. u 13:00  sati poslije podne  namaza  ispred Hamzibegove džamije u Sanskom Mostu. 

Ukop će se obaviti na mezarju „GREDA“ u Sanskom Mostu.

Ožalošćeni:  

Mama Sabiha, suprug Eniz, sestra Maida , sestrišnja Nerma sa sinom Omarom, zetovi, svekrva Paša, djever Emir  sa suprugom Majdom i sinom Anesom sa svojom  suprugom Eminom i kćerkom Merjem, djever Edin sa porodicom , porodice Aganović, Nezirević, Šalak, Trožić, Tufek, Kamber, Mehadžić, Kljunić, Terzić, Sarhatlić i Drmić, osoblje  OŠ. Hasan Kikić te ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.

Sanski Most je danas izgubio još jednu plemenitu dušu, ženu koja je uvijek imala osmijeh za svakoga, primjer blagosti i prijateljstva. Naša Jasna, sekretar gradske OŠ “Hasan Kikić”, izgubila je svoju životnu bitku. Iza sebe je ostavila neutješnu porodicu, prijatelje, radne kolege, komšije, poznanike. Svi koji su imali priliku da je upoznaju, pamtit će ju kao nasmijanu, vedru i uvijek pozitivnu.

Otišla je dostojanstveno, tiho, mirno, kakva je i bila.