David Beckham se oprostio od ljetovanja u Hrvatskoj i pohvalio se isklesanim tijelom

.
Bivši nogometaš David Beckham s porodicom je ljetovao u Hrvatskoj, a na Instagramu se nizom fotografija oprostio od Jadranske obale za ovu godinu.

 

Osim što je uživao u kupanju, Beckham je pokazao i specijalitete u kojima je uživao u jednom restoranu kraj Dubrovnika te je posebno pohvalio glavnog chefa s kojim se i fotografirao.

Njegove objave iz Hrvatske privukle su i pažnju svjetskih medija, a posebice fotografija na kojoj pozira uz more na kojoj je istaknuo savršenu formu.

"David Beckham pohvalio se isklesanim tijelom na novoj fotografiji bez majice prije zadnjeg kupanja u Hrvatskoj kojim je zatvorio ljetovanje", piše Daily Mail.

David je sa suprugom Victorijom, sinom Cruzom i kćeri Harper Seven ljetovao na Lopudu, gdje su odsjeli u istom luksuznom kompleksu kao i prošlog ljeta. Radi se o nekadašnjem franjevačkom samostanu koji je obnovila grofica Francesca von Habsburg i pretvorila ga u muzej s elegantnim boutique hotelom i duhovnim utočištem 21. stoljeća zajedno s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom. U sklopu kompleksa, koji slovi kao jedna od najluksuznijih destinacija na Jadranu, nalazi se i Sveti vrt, a gostima su na raspolaganju concierge i privatni kuhar.

Beckhamovi su posjetili i otok Šipan, gdje su proveli dan s našim Lukom Modrićem i njegovom obitelji.

Foto: Instagram