Davor Gobac sa sinom osnovao bend

dsa
Vili Gobac svojevremeno je izjavio da će, ako se dogodi pjesma koju bi on i otac, pjevač grupe "Psihomodo Pop" mogli zajedno otpjevati, to i napraviti

Poznato je da je sin Davora Gobca, frontmena "Psihomodo Popa"i Deane, nekadašnje balerine HNK krenuo očevim stopama te da ima bend "Donkey Hot". Sada su Gobac i njegov sin Vili udružili snage u zajedničkom projektu, osnovali su grupu koju su nazvali "Vili & DeBili", a već su snimili i album.

Vili Gobac svojevremeno je izjavio da će, ako se dogodi pjesma koju bi on i otac, pjevač grupe "Psihomodo Pop" mogli zajedno otpjevati, to i napraviti. Za gitaru i pjevanje zadužen je Dado Gobac, bas gitaru svira Skansi a bunjeve svira, ali i također pjeva Vili Gobac.

Bend je nastao u doba "lockdowna" i najstrožih COVID mjera pa su i svih sedam pjesama s prvog im albuma "No. 1" snimali s maskama na licima i propisanoj distanci.

Aranžmani su rezultat bendovskog rada, osim "Udari glavom" i "Ringišpil", gdje aranžman, kao i produkciju cijelog albuma "No. 1" potpisuje Skansi, navodi se u saopćenju iz "Dallas Recordsa". Trojka kombinira punk rock, blues rock, garage rock, country rock i power pop zvuk new vawea.