Dekan Hamzabegović upriličio susret sa najboljim studenticama Pravnog fakulteta Bihać

Dekan Pravnog fakulteta Univerziteta u Bihaću, prof. dr. Suad Hamzabegović, u utorak, 15. januara, upriličio je susret sa najboljim studenticama ove obrazovne institucije, Melisom Ćehić i Eminom Hadžić.

Naime, Melisa Ćehić je jedna od sedam studenata Univerziteta u Bihaću koji su dobili nagrade i priznanja za izvrstan uspjeh u akademskoj 2017/2018. godini. Ćehić je studentica treće godine dodiplomskog studija Pravnog fakulteta Univerziteta u Bihaću sa prosjekom ocjena 10, te je dobitnica ovogodišnje stipendije Bošnjačkog instituta – Fondacije Adila Zulfikarpašića.

Image

Emina Hadžić, studentica četvrte godine dodiplomskog studija Pravnog fakulteta Univerziteta u Bihaću, također bilježi značajan uspjeh i priznanja po osnovu svog zalaganja tokom studija. Kao najbolja studentica Pravnog fakulteta Univerziteta u Bihaću u akademskoj 2017/2018. godini, dobitnica je nagrade Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke.

- „Neizmjereno sam ponosan na dosadašnji uspjeh studentica Melise Ćehić i Emine Hadžić. Smatram da su priznanja i nagrade dodijeljene studenticama našeg fakulteta najbolji pokazatelj uloženog truda i zalaganja tokom njihovog studija, a istovremeno su podstrek i ostalim studentima da nastave vrijedno učiti. Kao dekan ću i dalje pružati neizmjernu podršku studentima koji su se opredijelili da aktivnim zalaganjem postignu što bolje rezultate tokom studiranja, te ću im uvijek biti na raspolaganju“, istakao je dekan Hamzabegović za Cazin.NET.