Desničar Obradović tvrdi: Ratni zločinac Šešelj na platnom spisku Vučića

Predsjednik Dveri Boško Obradović danas je u saopštenju podsjetio zašto je predsjednik Srbije Alekdandar Vučić „stavio na platni spisak Vojislava Šešelja i dodijelio mu titulu omiljenog opozicionara koji jedini može da gostuje na svim režimskim medijima“.

Skrenuo je danas pažnju javnosti na intervju koji je lider radikala Vojislav Šešelj dao za Nedeljnik 2014. godine, a u kojem je, prema njegovoj ocjeni, Šešelj poslao nekoliko važnih poruka o tome šta sve zna o Aleksandru Vučiću i kakav je on zapravo, prenosi Hayat.

On precizira da je riječ o prvom intervju Vojislava Šešelja za domaće medije po povratku iz Haškog tribunala, a to je bio razgovor za Nedeljnik od 20. novembra 2014. godine, koji se, kako navodi Obradović, odigrao u vremenskom vakuumu prije nego što su se „kumovi dogovorili oko svega“.

- To je Vučiću bilo dovoljno da ga stavi na platni spisak, uključi u vladajući režim i dodijeli titulu omiljenog opozicionara koji jedini može da gostuje na svim režimskim medijima - smatra Obradović.

Izvor: