Detalji stravične nesreće u Osijeku (FOTO)

Policija je objavila detalje teške nesreće u Osijeku u kojoj je u petak poginuo vozač nakon što se zabio u tramvajski stup.

"U petak, 18. siječnja, oko 14.27 sati, 40-godišnji hrvatski državljanin upravljao je osobnim automobilom kolnikom Vinkovačke ceste, desnom prometnom trakom iz smjera juga u smjeru sjevera.

Dolaskom do sjeverne strane podvožnjaka, uslijed neprilagođene brzine, izgubio je nadzor nad vozilom, koje se zarotiralo i prednjim djelom sletjelo s kolnika. Vozilo je lijevim bočnim dijelom udarilo u metalni stup (nosač električnih vodova tramvaja), koji se nalazi na travnatoj bankini uz istočni rub kolnika. Na mjestu prometne nesreće preminuo je 40-godišnjak, dok je 33-godišnja putnica iz vozila zadobila teške tjelesne ozljede. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo izvješće.

Od 14.45 do 16.28 sati promet Vinkovačkom cestom u smjeru jug – sjever bio je zatvoren te se odvijao obilazno, a od 14.29 do 17.05 sati u prekidu je bio tramvajski promet na liniji Bikara – Trg Ante Starčevića", objavila je osječko-baranjska policija, prenosi Index.hr. 

Izvor: