Djevojka poginula: Vatrogasci satima izvlačili tijelo iz auta

Više osoba je povrijeđeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 21.45 časova dogodila na auto-putu Beograd-Novi Sad, kod Novih Karlovaca i Stare Pazove. Kako Blic nezvanično saznaje, jedna djevojka je stradala.

Prema prvim informacijama, udes se dogodio kada su se sudarili kamion i nekoliko vozila.

Kako je rečeno u Hitnoj pomoći, njihove ekipe su bile na terenu, jedan muškarac sa teškim povredama prevezen je u Urgentni centar u Novom Sadu, dok je nekoliko osoba prebačeno u beogradski Urgentni centar.

Na licu mjesta izašli su i vatrogasci, a automobili koji su učestvovali u sudaru su smrskani. Portal “Uživo sa novosadskih ulica” prenosi da su vatrogasci skoro dva sata sjekli automobil kako bi došli do tijela djevojke.

Prema nezvaničnim informacijama, među povrijeđenima se nalaze i dvije osobe koje su pretrpjele teške povrede.

Prema najnovijim, nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo kada je automobil marke “bmw” pri velikoj brzini “isjekao” šleper, zbog čega je šleper izletio u traku suprotnog smjera i sudario se sa vozilom u kome se nalazila nastradala djevojka.

Međutim, tačan uzrok nesreće pokazaće policijska istraga.

U spasavanju povređenih je učestvovao i političar Saša Janković.

– Tačno je da se dogodio težak saobraćajni udes, ali ja nisam povrijeđen, niti je moj automobil oštećen. Ja sam se samo zaustavio da vidim šta se dešava i da li mogu nekako da pomognem – rekao je Janković.