Dobro došli na Dan otvorenih vrata u MF banku u Velikoj Kladuši

.

 

Dan otvorenih vrata u poslovnici MF banke u Velikoj Kladuši, na adresi Tone Horvata 1, u četvrtak 22. juna će biti odlična prilika za mještane Velike Kladuše da na jednom mjestu dobiju informacije o aktuelnoj ponudi proizvoda i usluge MF banke uz dodatne aktivnosti i prigodne poklone.

Iz MF banke pozivaju sve građane da toga dana posjete njihovu poslovnicu i u ugodnoj atmosferi razgovaraju o svim postojećim i potencijalnim pogodnostima kako iz segmenta privrede, tako i bankarskih proizvodima namjenjenih stanovništvu

„Naš cilj je kontinuiran rast i širenje poslovne mreže unutar cijele BiH. Domaća smo i relativno mlada banka, koja težim svojim klijentima pružiti što kvalitetniju uslugu, a porukom „Na korak od vas“ ih podsjećamo da je MF banka uvijek tu za njih, kao dobar i pouzdan komšija.“, istakao je Asim Karajković, šef filijale MF banke u Cazinu.

MF banka svojim jedinstvenim domaćinskim pristupom, fleksibilnošću i raznovrsnom ponudom predstavlja svojevrsno osvježenje na finansijskom tržištu u BiH. U fokusu njenog poslovanja su brze bankarske usluge za mala i srednja preduzeća, ali je tu svakako i niz pogodnosti koje nudi za fizička lica.

Dan otvorenih vrata je još jedna prilika za razgovor o njima, a iz MF banke podsjećaju da su klijentima na raspolaganju svaki radni dan 8 do 16 časova.