Dodik i Vučić posjetili rodnu kuću Gavrila Principa

Dodik i Vučić prisustvovaće večeras u Drvaru centralnoj akademiji pod nazivom "Krajino moja" u pomen stradalim Srbima zapadnokrajiških opština 1995. godine.

 

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić posjetili su danas rodnu kuću Gavrila Principa u Grahovu.

Sa Dodikom i Vučićem su i generalni sekretar predsjednika Srbije Nikola Selaković, ministar finansija Srbije Siniša Mali, te potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić.

Dodik i Vučić prisustvovaće večeras u Drvaru centralnoj akademiji pod nazivom “Krajino moja” u pomen stradalim Srbima zapadnokrajiških opština 1995. godine.

Početak akademije predviđen je u 19.00 sati na platou ispred Radničkog doma, u okviru manifestacije “Dani sjećanja” u pomen svim srpskim žrtvama u ratovima tokom 20. vijeka.

Svečanoj akademiji prisustvovaće i predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović.

Dodik i Vučić u 17.30 sati posjetiće Vrtić “Majka hrabrost”, a 18.05 u Radničkom domu predviđen je sastanak sa načelnicima opština Drvar, Grahovo, Glamoč i Bosanski Petrovac, poslanicima u Parlamentarnoj skupštini BiH i delegatima u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH