DOGOVOR KOBEA BRYANTA I NJEGOVE SUPRUGE KAO DA JE NAGOVIJESTIO TRAGEDIJU Sklopljen je par godina prije nesreće koja je užasnula cijeli svijet

Novi detalji tragične nesreće u kojoj su poginuli Kobe Bryant (41) i njegova kćer Gianna (13) neprestano se objavljuju, a posljednji u nizu ukazuje na to da je legendarni košarkaš bio donekle svjestan opasnosti s kojom se gotovo svakodnevno suočavao. Naime, People piše kako su se Kobe i njegova supruga Vanessa (37), s kojom je bio 18 godina u braku, još ranije dogovorili da nikada ne lete zajedno helikopterom. Točan razlog njihovog dogovora nije poznat javnosti, ali se pretpostavlja da se radilo o strahu od moguće nesreće. Bryant se isključivo vozio dok je helikopter vozio pilot Ara Zobayan, koji je također poginuo u nesreći, dok je Vanessa izbjegavala letenje. Košarkaš je u nekoliko navrata govorio o svojoj gotovo svakodnevnoj upotrebi helikoptera, objašnjavajući kako time izbjegava goleme gužve u losanđeleskom prometu.
Image

 

"Jednom sam sjedio u automobilu i čekao u koloni. Na kraju sam propustio dječju predstavu u školi. Morao sam smisliti način na koji bih mogao trenirati i fokusirati se na ono što je moj posao, ali i uštedjeti vreme. Tada sam se odlučio za helikopter kako bih mogao otići i vratiti se za 15 minuta", ispričao je slavni košarkaš 2017. godine.

Često je spominjao da mu je unatoč golemim sportskim uspjesima koje je u životu postigao najponosniji s time što je otac četiri kćeri. "Nema ništa moćnije na svijetu."

Kobnog dana s kćeri Giannom, koja je bila talentirana košarkašica, išao je na utakmicu no, nažalost, nisu stigli na odredište.

 

Image