Dok Dodikova peticija doživljava debakl: Znate li koliko je ljudi već potpisalo peticiju Amira Hadžića za hapšenje Dodika?

asd
Bit će zanimljivo pratiti krajnje rezultate obje peticije, a na društvenim mrežama se već uveliko "bacaju" opklade da će ova o Dodikovom hapšenju skupiti više potpisa od one o neprihvatanju Inzkove odluke, no čini se da već imamo pobjednika

Nakon što je Dodik pokrenuo peticiju o neprihvatanju Inzkove odluke o zabrani negiranja genocida, na internet platformi "change.org" pokrenuta je online peticija pod nazivom "Želimo da Milorad Dodik bude uhapšen i procesuiran".

Peticiju je pokrenuo bosanski youtuber Amir Hadžić, a peticiju je do sada potpisalo 35,381 osoba. Bit će zanimljivo pratiti krajnje rezultate obje peticije, a na društvenim mrežama se već uveliko "bacaju" opklade da će ova o Dodikovom hapšenju skupiti više potpisa od one o neprihvatanju Inzkove odluke.

Ako je suditi prema "saznanjima" Nebojše Vukanovića, "kontra peticija" protiv Dodika već je odnijela pobjedu.

-Uprkos snažnoj promociji i pritisku režimskih medija, prije svega RTRS,-a, SRNE i ATV-a, veoma je slab odziv građana na peticiji i prikupljanju potpisa koju su pokrenuli Dodik i SNSD u Banjaluci. Za dva dana svega nekoliko stotina Banjalučana potpisalo je peticiju, pomoću koje Dodik kao kukavica želi da se sakrije iza naroda umjesto da jednom pokaže da je muško i lider i prvi se povuče iz Predsjedništva BiH, raskine koaliciju sa SDA i Bakirom i SDA na svim nivoima, u skladu sa ranijim Odlukama Narodne skupštine Republike Srpske, kazao je ranije Vukanović.