fbpx Dom za stare i odrasle osobe “Vita Serena” Bihać je ono što dugo tražite- uvjerite se zašto

Dom za stare i odrasle osobe “Vita Serena” Bihać je ono što dugo tražite- uvjerite se zašto

Home

Dom za stare i odrasle osobe “Vita Serena” Bihać je ono što dugo tražite- uvjerite se zašto

U vremenu u kojem živimo prostori za zdravo, kvalitetno starenje i siguran život starijih osoba su neophodno i pravo rješenje. Jedna takva, javna zdravstvena ustanova s nazivom "Vita Serena" se posebno ističe.

“Vita Serena” je moderni i funkcionalni dom za stare i odrasle osobe. Nalazi se, na idealnoj lokaciji, u blizini Kantonalne bolnice Bihać, u ulici Ivana Franje Jukića bb. Savremeno izgradjen i uredjen, ovaj dom može da primi 20 osoba. Sastoji se od 7 komfornih soba, kuhinje, velikog dnevnog boravka, blagovaonice, upravne kancelarije, a posjeduje i tri sanitarna čvora, veliku zelenu površinu i parking. U sklopu doma postoji i vešeraj i kotlovnica.

Ono što našu ustanovu, ”Vita Serenu” razlikuje od mnogih drugih na USK i cijeloj BiH su 5 stručnih, zaposlenih radnica i radnika, jako prijatno osoblje, a svi oni su sa višegodišnjim iskustvom u ovom poslu. 

Za zdravstvenu sigurnost u našoj ustanovi brine stručni medicinski tim, koji je dostupan 24 sahata dnevno. Starijim osobama “Vita Serena” pruža visoko kvalitetne usluge, u izuzetnoj atmosferi i prijatnom, domaćinskom ambijentu. 

Smještaj, hrana, higijena i njega su na najvišem mogućem nivou, a tokom cijelog boravka osiguran je prigodan zabavno- rekreativni program za naše klijente. 

Pozovite nas već danas, upoznajte se sa našim ponudama, posjetite nas i uvjerite se da je budućnost Vaših dragih, starijih osoba u našoj ustanovi, u “Vita Sereni” u Bihaću.

Kontakt - mobitel je 061 973 785. 

 

Topic
Objavio: Pon, 30/12/2019 - 19:45
Back to top