Druga knjiga Nermine Latić Ćehić doživjela promociju (FOTO)

Nermina Latić
Nermina Latić Ćehić, književnica iz Velike Kladuše, promovirala je svoju drugu knjigu pod nazivom „preŽIVJELA“ kao nastavak njene prve knjige „Hod u pakao“.

 

Promocija prve knjige bila je u septembru, a samo dva mjeseca kasnije nastala je i druga knjiga pisana po istinitoj priči.

Kako smo već rekli, knjiga je bazirana na istinitoj priči o krajiškoj ženi, njenoj ljubavi, tragičnom kraju, te promoviše njenu snagu u preživljavanju i postavljanju života u prave tokove.

Krajiška žena je vodilja u književnom stvaralaštvu ove mlade književnice i prema njenim riječima krajiška žena je imala nezahvalan i težak tretman, ali se opet uzdiže i bez obzira na sve nedaće, nastavlja da živi i svakodnevno se bori.

Nermina i pored toga što je u veoma kratkom period objavila dvije knjige, već radi i na trećoj čija se promocija očekuje u prvoj polovini iduće godine.

Knjiga „preŽIVJELA“ izdana je u malom tiražu i zahvaljujući sponzorima, a kupovinom knjige podržava se projekat „Women for women“ čiji je cilj finansiranje jedne samohrane majke iz Velike Kladuše.

Izvor: