Đukanović: Nećemo dozvoliti slike 90-ih u evropskoj i građanskoj Crnoj Gori

Đukanović
Đukanović moli sve građane da svojim primjerom doprinose odbrani tolerancije i suživota u multietničkoj Crnoj Gori koja je pod udarom

 

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović osudio je skandiranje Varvara, navijača Budućnosti, na sinoćnoj fudbalskoj utakmici finala kupa Crne Gore, i poručio da se neće dozvoliti slike 90-ih u evropskoj i građanskoj Crnoj Gori.

Varvari su uzvikivali “*ebi šiptare”, što je naišlo na negodovanje ostalog dijela publike.

- Sportski tereni su uvijek bili polja za viteško nadmetanje, nikada za izlive mržnje i etničke netrpeljivosti - napisao je on na Twitteru.

Đukanović moli sve građane da svojim primjerom doprinose odbrani tolerancije i suživota u multietničkoj Crnoj Gori koja je pod udarom.

- Nećemo dozvoliti slike 90-ih u evropskoj i građanskoj Crnoj Gori 2021 - poručio je on.

"Najoštrije osuđujem skandiranje grupe navijača na večerašnjoj utakmici finala fudbalskog kupa Crne Gore. Sportski tereni su uvijek bili polja za viteško nadmetanje, nikada za izlive mržnje i etničke netrpeljivosti."

"Molim sve građane da svojim primjerom doprinose odbrani tolerancije i suživota u multietničkoj Crnoj Gori koja je pod udarom. Nećemo dozvoliti slike 90ih u evropskoj i građanskoj Crnoj Gori 2021."