Đula Drini zbog ljubavi napustila sve i preselila se u Švedsku, a sada u suzama progovorila o mužu: „Čuvao me je tu noć i od tada me on čuva“

r

Nakon što je prošle subote očarala publiku i žiri svojim nastupom u „Zvezdama Granda“, Đula Drini se oglasila za Grand i na ivici suza progovrila o suprugu i ćerki.

Pevačica ne krije da nije mogla da sakrije suze i nakon nastupa kada je na video bimu ugledala ćerkicu koja ju je sa suprugom bodrila iz bekstejdža.

Đula Drini na ivici suza nakon nastupa u Zvezdama Granda

-Suze su bile od sreće stvarno, kada sam videla ćerkicu iza, toliko sam bila ponosna i naravno mog muža, oni su mi najveća podrška. Nisam mislila da ću plakati, inače mogu da se strpim, ali sada je bilo posebno. Ona je uvek tu, sluša me dok vežbam, zato je sada i pevala, uvek joj ja dam mikrofon da proba, zato ona ima iskustva – počela je Đula za Grand.

 

Nedavno je na društvenim mrežama obelodanila kako izgledaju probe sa Draganom Stojkovićem Bosancem, a i pred našim kamerama imala je samo reči hvale za njega i njegovu porodicu.

-Tamo se osećam stavrno dobro došlo i već sam domaća. Primili su me odlično, sve najbolje mogu da kažem o Bosancu, njegovoj supruzi i Džidži. Ćerka i suprug su bili takođe na probi i slušali su sve. Sada posle nastupa Bosanac mi je rekao da nema zamerku, što su i oni rekli – dodala je ona.

Đula Drini otkrila kako je upoznala supruga

Đula se u razgovoru dotakla porodice koja joj je najveća podrška, a onda je otkrila kako je upoznala supruga sa kojim već više od dve godine živi u Švedskoj.

-Inače živimo u Švedskoj, to možda niste znali, ja sam tu sada zbog takmičenja i nastupa koje imam. Mnogi kažu da je Švedska mnogo depresivna i hladna zemlja, ali ja se ne slažem. Što se tiče vremena, jeste tako, ali ja volim da sam u kućnoj atmosferi, volim da odmaram i da sam u opuštenom izdanju. Muž živi u tamo, kada sam se udala, tada sam se preselila. On je inače poreklom iz Crne Gore, mogu da kažem da sam Crnogorska snajka, odlično su me prihvaliti i imam veliku podršku i od njih – kazala je ona i otkrila kako je upoznala čoveka svog života:

-Imala sam jedan nastup u Švedskoj sa Osmanom Hadžićem, on je radio kao obezbeđenje, čuvao me je tu noć i od tada me čuva.

 

Foto : Grand/Nova.rs