ZRNO SREĆE: Dvije donacije od 300 CHF za izgorjelu kuću porodice Nuhanović Nermin u Bihaću i 600 CHF za liječenje naše sugrađanke iz Cazina

Humanitarna organizacija "Zrno sreće" postoji oko pet godina i u svom dosadašnjem radu pomogla je mnoge siromašne i bolesne, kako na području naše Krajine, tako i cijele Bosne i Hercegovine.

Ovaj put pomogli su porodici Nuhanović sa dvije donacije od 300 franaka, kojima je hitno potreba pomoć u obnovi kuće koja je izgorjela.

Članovi Zrna sreće su donirali još 300 franaka za potrebe obnove kuće još jedne sugrađanke, Selime, kojoj mještani Vidovske i Skokovi žele pomoći u obnovi kuće.

Sve donacije će sigurno uveliko pomoći da zimu provedu u toplom domu.

"Mi kao organizacija imamo naš statut po kojeme moramo javno objaviti svaku našu donaciju, a sve u cilju transparentnosti našeg rada. -Naši članovi, prijatelji i sponzori, znaju i vide gdje, kako i koliko mi doniramo,, kuda ide novac,, i u svakom trenutku mogu zatražiti izvještaj i potvrdu o donacijama.
Ponekad primaoc donacije želi da ostane anoniman, i to mi poštujemo te donaciju objavimo ali ne i lične podatke primaoca.
Tako smo i ovaj put uručili 600 franaka pomoći za liječenje našoj sugrađanki iz Cazina." riječi su humanitarne organizacije "Zrno sreće" koji su našoj sugrađanki iz Cazina za liječenje uručili 600 franaka.

Image