Elvedin Sedić će pobijediti na ovim izborima jer je nakompletniji kandidat!

covjek
U prepunoj sali Kulturnog centra Bihać održan je Centralni predizborni skup: Elvedin Sedić za gradonačelnika Bihaća.

 

Podršku pristiže od građana iz svih društvenih sfera, a pružaju je i druge političke opcije, prije svega Narod i pravda čiji je predsjednik Elmedin Konaković došao u Bihać da podrži kandidaturu Elvedina Sedića. U svom nastupu, kao i nebrojeno puta ranije, istakao je da je za njega Bosna i Hercegovina zemlja svih građana i sva tri naroda, da je svaki grad i svaki čovjek u njoj jednako bitan i da se ljudi ne dijele po bilo kojem osnovu.

Posebno je istakao da će Elvedin Sedić kao gradonačelnik i Bihać kao grad s njim na čelu imati snažnu i bezrezervnu podršku sa svih nivoa vlasti, od državnog, preko federalnog, kao i svih kantona gdje NiP participira u vlasti.

Nakon što je stabilizirana migrantska, epidemiološka, ali i ona najduža, finansijska kriza, stvorene su pretpostavke i vrijeme je za razvoj. Iza nas je dvanaest dana iscrpljujuće kampanje koja završava u petak. Iako se vodi teška bitka na kojoj se Elvedin Sedić bori na četiri fronta i protiv četiri napadača, sve je već viđeno i sve je već jasno. Znanje, sposobnost, kompetencije i karakter za tu važnu funkciju ima samo jedan kandidat, a to je Elvedin Sedić. Ovu noć PoMAK i partneri iskoristili su da podsjete zašto je to tako, a Vas pozivamo da još jednom pogledate program Elvedina

U ime cijele moje ekipe i cijelog PoMAK-a hvala vam što ste odvojili svoje vrijeme da dođete, hvala svima koji me podržavaju. Hvala vam što ste odgovorni građani, što znate da vam je dužnost i obaveza 5. februara izabrati najbolje rješenje za naš grad. Izbor nikad nije bio jednostavniji. Znanje, sposobnost, kompetentnost, to je ono što Bihaću sada treba“, između ostalog je kazao kandidat PoMAK-a za gradonačelnika Bihaća, Elvedin Sedić.