Evo pizze iz Cazina koja je komentarom uzdrmala Krajinu (FOTO)

.
Tema razumijevanja i nerazumijevanja odnosa našeg naroda koji živi u Cazinu i Krajini i onoga koji trenutno živi i radi u dijaspori, u inostranstvu uvijek ne budila posebne rasprave

 

Dok neki na sve poteze gledaju dobronamjerno, ima i onih koji se kritički odnose prema našem narodu koji živi i radi vani i za kojeg smatraju da se ponekad ne ponašaju u skladu sa njihovim ‘očekivanjima’. Ono što je sigurno da je naš narod koji je trbubom za kruhom otišao van granica BiH važna karika razvoja i napretka našeg kraja i to se mora poštovati i čuvati.

“Ne mogu da vjerujem šta se dešava u ovom Cazinu kad dođu "stranci". Upravo sam platila pizzu u piceriji Lovac 25 KM.

Samo da vam kažem kako se nisam najela i da ste me sad vidjeli i nikad više, prijatno i doviđenja."- objavila je, očito nezadovoljna cijenom Azra Lojić koja živi u inostranstvu i došla je u rodni Cazin za ljetni odmor.

Nakon što je ova vijest izazvala lavinu komentara naš novinar posjetio je ovu piceriju i razgovarao sa direktorom firme: "Prilikom naručivanja pizze, gospođica je pitala da li je familijarna pizza dosta za 4 osobe? Na što smo mi odgovorili da jeste, izabrali su lovačku pizzu a ona sadrži sljedeće sastojke: šunka, sir, gljive, suho meso, kulen, tršćanski umak i tartar sos.

Širina pizze je 0.5 metra i smatramo da je dosta za 4 osobe pa čak i 5 osoba.”- izjavio je za portal Cazin.net vlasnik Picerije Lovac.

U prilogu su i slike ‘sporne pizze’, pa svi možete ocijeniti, a takodjer i prilika je ovo da se i svi koji žele dodatno uvjere u samoj piceriji da li ‘sporna pizza’ vrijedi 25 KM i je li komentar sugradjanke Azre bio opravdan.

Foto: Cazin.net