Faruk Hadžić priveden nakon što je objavio potresne fotografije na Facebooku

Home

Faruk Hadžić priveden nakon što je objavio potresne fotografije na Facebooku


Policijski službenici Policijske stanice Stari Grad priveli su Faruka Hadžića, rođenog 1987. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo vezano za mučenje i ubijanje životinja, saznajemo nezvanično.

O tome je, kako je saopćeno iz MUP-a KS, obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a privedeni je predat u Jedinicu za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. 

Kako nezvanično saznajemo, priveden je Faruk Hadžić u sarajevskom naselju Vratnik, gdje je i nastanjen, nakon što je objavio potresne fotografije na svom Facebook profilu. Uskoro bi trebalo da bude pušten na slobodu.

Iz MUP-a KS je istaknuto da policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

Podsjećamo, Hadžić je objavio nekoliko fotografija na kojima pozira s nožem pored krvave i zaklane životinje koja izgleda poput psa. Pored fotografija napisao je: "Vršimo uslugu klanja pasa lutalica po povoljnoj cijeni. Dolazimo na kućnu adresu po pozivu. Sedam KM po komadu, s tim da glavuša ide meni".

 

(Izvor: Klix)

Objavio: Wed, 06/12/2017 - 12:00

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top