Ferrari u centru Zagreba ostao bez goriva i blokirao saobraćaj

Ostati bez goriva događa sve i onima kojima cijena goriva ne predstavlja problem, o čemu se tu zapravo radi i nas zanima…

Na Facebooku je u subotu u poslijepodnevnim satima objavljena je snimka na kojoj možete vidjeti kako crveni Ferrari blokira promet u Zagrebu na križanju Ulica Franje Račkog i Tadije Smičiklasa. Naravno da je većina sudionika u prometu odmah “poludjela” misleči kako se radi o još jednom neobzirnom i nemarnom potezu vlasnika skupocjenog automobila (kakve smo na žalost naviknuli viđati), no ovaj puta nemar je bio samo prema skupocjenom automobilu jer ga je dotični zaboravio natočiti.

Na žalost sam video koji je objavljen je završio prije nego što smo uspjeli vidjeti razvoj ove situacije, no ono što doznajemo iz Jutarnjeg lista je da su zbog Ferrarija, ZET-ovi tramvaji broj 9 i 17 te autobus nisu mogli proći, a oko automobila se vrlo brzo stvorila gužva. Vozač autobusa koji nije mogao proći rekao je da je “u totalnom prekršaju”. Nakon montažnog reza u priču ulazi i vozač Ferrarija te svoj automobil počinje puniti gorivom iz kanistra, kojeg mu je očito ponestalo.

Svi se naljutili, a kad ono feca, ostala bez đusa. Pa kaj sad!!!, napisao je Mario M. uz video koji je objavio na svom Facebook profilu.

Drugi korisnici Facebooka na video su reagirali uglavnom sa smijehom i nevjericom. “To je ziher jedan od onih tipova koji toči auto za pet banki”, napisao je jedan korisnik. “Ma lažeš”, dodao je drugi. “Koji majstor, čestitam”, zaključio je treći.

Svi smo se vjerojatno našli u situaciji u kojoj nam se upalila lampica za gorivo. No, koliko još kilometara nakon toga možemo prijeći ovisno o automobilu u kojem smo? Vlasnik ovog Ferrarija se očito “malo” preračunao u svojoj procijeni.