(FOTO) Aktivisti MO SDA Šturlić u akciji „April-mjesec čistoće“

Home

(FOTO) Aktivisti MO SDA Šturlić u akciji „April-mjesec čistoće“


U sklopu akcije „April- mjesec čistoće“ Asocijacija mladih ispred MO SDA Šturlić pokrenuli su akciju čišćenja i uređenja Šehidskog spomen obilježja, te prikupljanje otpada uz glavnu cestu na putnom pravcu Šturlić-Johovica, u mjestu Grabici. Svoj doprinos su dali i članovi MO SDA Tržačka Raštela.

- Vođeni entuzijazmom, dobrim raspoloženjem, voljom i lijepim vremenom uspjeli smo akciju privesti kraju, kazao nam je inicijator ove akcije, vijećnik u Općinskom vijeću općine Cazin, gospodin Elvedin Dervišević.

Članovi MO SDA Šturlić se zahvaljuju JKP „Čistoća“ koje je obezbijedilo sav potreban repromaterijal za prikupljanje otpada, te dio sadnica koji su posadili ispred šehidskog obilježja, a ostali dio sadnica su obezbijedili sami učesnici i time na najljepši mogući način završili današnju akciju.

Nakon završene akcije, za sve učesnike je obezbijeđen roštilj, te kratko druženje.

Aktivisti MO SDA Šturlić svim građanima grada Cazina čestitaju Međunarodni praznik rada sa željom i nadom da će se u budućnosti više cijeniti i poštovati radnička prava.

U nastavku pogledajte fotografije kako je to danas izgledalo u MZ Šturlić, čime je i zaokružena ovogodišnja akcija „April- mjesec čistoće“.(Cazin.NET)

Topic
Objavio: Ned, 30/04/2017 - 21:09

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top