(FOTO) Apel za pomoć porodici Selimagić iz Bosanske Otoke

Home

(FOTO) Apel za pomoć porodici Selimagić iz Bosanske Otoke

Porodica Selimagić iz Ljusine, MZ Otoka, općina Bosanska Krupa, o kojoj smo vam ranije pisali, obratila nam se ponovo za pomoć, jer kako navode da se zdravstveno stanje Samira pogoršalo, da nisu uspjeli ostvariti nikakva novčana primanja preko nadležne institucije, da nisu u mogućnosti dalje bez pomoći dobrih ljudi i da Samir ima uputnicu za Tuzlu, na još jednu operaciju.

Porodica dalje ističe da nemaju sredstava da kupe osnovne životne namirnice i pozivaju sve dobre ljude da im pomognu jer im je svaki vid pomoći potreban.

Naime, Selimagić Samir, 77’ godište, teško je bolestan i živi sa svojom suprugom i kćerkom u kući koja je neuslovna za život, bez ikakvog redovnog primanja. Nemaju vode niti kupatila.

Struju koriste od Samirovog oca. Imali kravu ali je prodali zbog pokrivanja troškova liječenja.


Ovim putem apelujemo na sve dobre ljude da se odazovu i pomognu ovoj porodici, kako bi Samir mogao nesmetano nastaviti liječenje.

U prilogu imate račun na koji možete uplatiti svoju pomoć za ovu porodicu, a za sve ostale informacije možete direktno kontaktirati porodicu na telefon: 061/444-362.

(Izvor: Humanitarna organizacija Sadaka)

Tagovi
Topic
Objavito: Pet, 05/12/2017 - 10:28

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top